وي ادامه داد: در حال حاضر هنرمندان در سطوح مختلف يک کارت شناسايي دريافت ميکنند و بدين شکل صنعتگري که به صورت حرفهاي کار ميکند از هنرمند مبتدي باز شناخته نميشود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي با اشاره به اينکه با اين روش کارتهاي شناسايي به درجه يک، دو و سه تقسيم ميشوند، اظهار داشت: اين کارتها با برگزاري آزمونهاي کارت شناسايي ميان هنرمندان حرفهاي، متوسط و مبتدي تقسيم ميشود.
رتبهاي تصريح کرد: مطالعت اوليه براي اجرايي شدن اين طرح توسط کارشناسان اين معاونت انجام شده و در صورت همکاري معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور از سال 88 اجرا ميشود.
وي با بيان اينکه با اجراي اين راهکار تفاوت ميان هنرمندان شاخص از مبتدي به خوبي قابل تشخيص است، گفت: بدين شکل صنعتگري که مهارت بالايي در رشته فعاليت خود دارد، جايگاه فعاليت خود را از ساير صنعتگران باز ميشناسد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان با اشاره به برگزاري آزمون جهت ارائه کارت شناسايي صنعتگري به هنرمندان صنايعدستي اين استان، گفت: استان تهران به عنوان پيشتاز در انجام اين راهکار قصد دارد، در کنار ايجاد يک هم انديشي در ميان هنرمندان، بر ارزش کاري آنها بيافزايد.
ليلا رتبهاي در ادامه اظهار داشت: اين معاونت قصد ريزش کارتهاي شناسايي و يا سخت گيريهاي بي برنامه از هنرمندان را ضمن اين آزمونها نداشته است.
وي خاطرنشان کرد: هنرمندان و صنعتگران تهراني که در سال آينده کارت شناسايي درجه دار دريافت کنند، با آزمونهايي که در طول سالهاي بعدي براي تمديد و يا صدور مجدد ميدهند، ميتوانند نسبت به ارتقاء درجه هنري خود تلاش کنند./111
انتهای پیام/